myownbmx@fotopages

By: shahriman ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Saturday, 20-Aug-2011 20:48 Email | Share | | Bookmark
Majlis Berbuka Puasa 2011

 
 
 
View all 13 photos...
Majlis berbuka puasa tahun 2011 ni diadakan di Ana Ikan bakar Petai, tanjung Lumpur, dihadiri oleh Izzi, isteri dan anak2, fadli, isteri dan anak2, mang, ister dan anak2, manakala yng dtg single aku, faizal, zul dan along, kawan2 yang lain tak dpt dtg coz ada komitmen masing2. ni ada sedikit pic semasa majlis.. hehehe..









Saturday, 16-Apr-2011 19:28 Email | Share | | Bookmark
karok bersama sahabat

 
 
 
View all 9 photos...
pic karok bersama sahabat pada 15.4.2011
lokasi Xannax Karaoke Keluarga





Monday, 21-Mar-2011 05:15 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Fendy & Dini.. 19 Mac 2011

 
 
 
View all 8 photos...
Pada 19 Mac 2011, aku telah menghadiri majlis Menyambut Menantu sahabat ku, Fendy atau lebih mesra dipanggil Eddy, majlis telah berlangsung di Dewan Kompleks Dagangan Mahkota, kemeriahan suasana majlis dapat dilihat dengan kehadiran sahabat handai, saudara mara, rakan taulan dan kenalan.. aku sampai di majlis tu pada pukul 2pm.. kebetulan rombongan dari pihak perempuan pun baru je sampai, so sempat la aku snap beberapa keping pic untuk kenang-kenangan.. so terimalah persembahan pic2 perkahwinan Fendy dan Dini...


















Tuesday, 15-Mar-2011 05:06 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinanan Zizul & Ina 26 Mac 2011

 
 
 
View all 10 photos...
Dah lama tak update fotopages ni, ni semua gara2 FB la kot.. asyik layan FB jer. k.. di kesempatan ni nak masukan pic perkahwinan Zizul & Ina, sama-samalah kita doakan kebahagian buat mereka berdua.. Selamat Pengantib Baru Zizul & Ina





















Monday, 7-Jun-2010 05:38 Email | Share | | Bookmark
MY TAG picture

 
 
huhuhu


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net